Luchtwaterwarmtepomp

VITbouw is gespecialiseerd in het leveren en monteren van Lucht Water warmtepompen. Zo wel All Electric als hybride systemen installeren wij. 

Vaillant aroTHERM pure dit is de goedkoopste warmtepomp van Vaillant en zijn te verkrijgen in 4-6-8 en 10 kilowatt. De buitenunit is d.m.v. twee kleine leidingen aangesloten op het binnendeel die uw CV water  goedkoper dan met gas verwarmd. Deze is ook verkrijgbaar in de uniTOWER pure die naast CV ook uw douchewater kan verwarmen.

uniTOWER pure. Met 180 liter tapwater boiler en CV verwarming. 595x595x1950

Vaillant aroTHERM split deze is 1.400 euro duurder dan de pure maar maakt minder geluid en heeft  een betere omkasting. Deze zijn te verkrijgen in 3-5-7-10- en 12 kilowatt. De buitenunit is d.m.v. twee kleine leidingen aangesloten op het binnendeel die uw CV water goedkoper dan met gas verwarmd. Deze is ook verkrijgbaar in de uniTOWER split die naast CV ook uw douchewater kan verwarmen.

uniTOWER split. Met 180 liter tapwater boiler en CV verwarming. 595x595x1880

Vaillant aroTHERM plus. Dit is een monoblok warmtepomp en is zonder koudegas erkenning op uw cv systeem aan te sluiten. Leverbaar in 3-5-6-7-10-en 12 kilowatt.

Naast Vaillant installeren we ook de warmtepompen van Remeha. 

Remeha Elga Ace 4 kilowatt
Remeha Elga Ace 6 kilowatt

Remega Mercuria 4 kilowatt
Remega Mercuria 6 kilowatt
Remega Mercuria 8 kilowatt

Voor ruimtes met een beperkte muur oppevlakte instaleren we de warmtepompen van Daikin Intergas. Het nadeel van deze oplossing is dat als u nog een goede ketel heeft deze direct ook vervangen moet worden.

Daikin Altherma H Hybride Intergas 4 kilowatt
Daikin Altherma H Hybride Intergas 6 kilowatt
Daikin Altherma H Hybride Intergas 8 kilowatt
Daikin Altherma R Hybride Intergas 4 kilowatt
Daikin Altherma R Hybride Intergas 6 kilowatt
Daikin Altherma R Hybride Intergas 8 kilowatt
Daikin Altherma 3M All Electric